Trafik Bilincini Geliştiren Gezi: Pelitliyatak İmam Hatip ve Şehit Nejdet Aydoğdu Öğrencileri Trafik Eğitim Parkurunda!

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu Öğrencileri, Trafik Eğitim Parkurunda Eğlenceli Bir Gün Geçirdi!

16.01.2024 24

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu öğrencileri, trafik bilincini artırmak ve güvenli sürüş alışkanlıkları kazanmak amacıyla düzenlenen özel bir geziyle Ünye'deki Trafik Eğitim Parkuru'nu keşfetti. Öğrenciler, bu etkileyici parkurda trafik kurallarını öğrenirken eğlenceli bir gün geçirme fırsatı buldular.

Trafik Eğitim Parkuru, öğrencilere gerçek hayatta karşılaşabilecekleri durumları simüle eden özel bir alandır. Minyatür trafik işaretleri, yaya geçitleri ve kavşaklarla donatılan parkur, öğrencilere güvenli sürüş pratiği yapma imkanı tanıdı. Etkinlik sırasında öğrenciler, kurallara uygun bir şekilde araç kullanma alışkanlıkları edinirken, trafik bilincini geliştirdiler.

Öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bu gezi, sadece teorik bilgilerle değil, aynı zamanda uygulamalı deneyimlerle trafik eğitimini pekiştirmeye yönelik önemli bir adım oldu. Trafik kurallarına uyum ve güvenli sürüş alışkanlıklarının kazanılmasında etkili olan bu etkinlik, öğrencilere önemli bilgilerin yanı sıra eğlenceli anılar da bıraktı.

Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu olarak, öğrencilerimizin güvenliği ve trafik bilinci konusunda farkındalıklarını artırmak adına düzenlediğimiz bu etkinlik, onların sosyal ve pratik deneyimlerini güçlendirmeye devam ediyor.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024