E-TWİNNİNG SCHOOL 2023-2024

Okulumuz Şehit Nejdet Aydoğdu İlkokulu ve Pelitliyatak İmam Hatip Ortaokulu Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan e-Twinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla E-Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

09.05.2023 101

Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından uygulanan, okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için "eTwinning Okul Etiketi" başvurumuzu yapmıştık. Başvurumuz sonucunda okulumuz Avrupa Komisyonu tarafından değerlendirilerek "eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazandı. Kazandığımız bu etiketle, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında okulumuz lider olarak tanınmış oldu.E-Twinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu ödülü kazanmamızda katkıda bulunan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

09-05-2023