Beyzanur Karayiğit İkinci Kez İl Birincisi

Öğrencilerimizin başarılarına bir yenisini daha ekledik! Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Beyzanur Karayiğit, Kuran-ı Kerim güzel okuma yarışmasında ikinci kez il birincisi olmanın gururunu yaşadı. Geçen sene Bakara 285-286. ayetleri (Amenerrasulu) okuyarak birinci olan Karayiğit, bu yıl da Tarık Suresi'ni okuyarak gösterdiği muazzam performansla il birinciliğini elde etti.

11.12.2023 38

Öğrencimiz, Kuran-ı Kerim'e olan derin sevgisi ve azmiyle dikkat çekiyor. Geçen seneki başarısını bu yıl da taçlandıran Beyzanur, Tarık Suresi'ni muhteşem bir şekilde okuyarak jüriyi etkilemeyi başardı. Okulumuzu bir kez daha en iyi şekilde temsil eden Beyzanur Karayiğit, öğrenci arkadaşlarına ve öğretmenlerine büyük bir ilham kaynağı oldu.Öğrencimizin başarısı sadece bireysel bir başarı değil, aynı zamanda okulumuzun eğitim kalitesinin bir yansımasıdır. Öğrencilerimize sağladığımız eğitim ortamının, onların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına ve kendilerini geliştirmelerine olanak tanıdığına inanıyoruz.Beyzanur Karayiğit'i tebrik ediyor, bu başarıyla gurur duyuyoruz. Gelecekteki başarılarında da yanında olmaktan ve onu desteklemekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Başarılarıyla adından söz ettiren öğrencimizin bu güzel haberini tüm okul camiamızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

11-12-202311-12-202311-12-2023