PELİTLİYATAK İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15:40
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz Ünye İlçe merkezinden servis ile gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pelitliyatakimamhatip.meb.k12.tr

Adres - PELİTLİYATAK MAH. İSTİKLAL MERKEZ CAD. NO 1/1 ÜNYE / ORDU

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Pelitliyatak mahallesinin merkezindedir.

Adres - PELİTLİYATAK MAH. İSTİKLAL MERKEZ CAD. NO 1/1 ÜNYE / ORDU

Ulaşım Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden servisle okula gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 110 km, ilçe merkezine 53 km uzaklık bulunmaktadır.